Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa Caterpillar 140-3634

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
12T54VHC-IA
Out Of stock
Descriere
Special creat pentru echipamentul tau, acest radiator apa Caterpillar 140-3634 este conceput sa reziste vreme lunga. Componenta este metalica si asigura echilibrul termic de care are nevoie motorul tau pentru a putea fi exploatat corect si in siguranta! Echipamentul tau va oferi randament! Radiatorul este o echivalenta de calitate si i-am atribuit un pret foarte bun! Poti face inlocuirea cu succes pentru ca este compatibil cu utilajul tau! Vei primi si certificat de garantie pentru acest produs.

In momentul in care vei cere oferta detaliata, un consultant ACN iti va oferi si consiliere tehnica gratuita pentru a te ajuta la verificarea compatibilitatii. De preferat este sa achizitionezi si lichidul de racire tot de la noi pentru a avea o oferta de pret profitabila. Tot in cadrul serviciul de consultanta iti vor fi prezentate oferte pentru consumabile si, eventual, te poti decide sa faci montajul cu ajutorul echipei noastre de service mobil.

Radiator apa Caterpillar 140-3634 - inlocuieste cu succes piesa avariata!

Cele mai comune probleme ale radiatorului care pot aparea pot fi usor de verificat. Radiatorul poate prezenta o fisura prin care se scurge lichid sau imbinarile conductelor pot fi slabite. Fiind o piesa construita din metal, radiatorul este foarte expus la oxidare, in special, in interior. Acest lucru se poate verifica doar dupa racirea completa a motorului. Abia atunci se poate deschide capacul de la radiator si se poate observa natura lichidului de racire. Daca acesta a prins o nuanta maronie, inseamna ca rugina a erodat o parte a radiatorului, iar acesta ar trebui schimbat.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Radiator apa Caterpillar 140-3634 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Acest radiator apa Caterpillar 140-3634 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

570×551,7×104,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura