Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 444E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 444E
Cod produs
J0TRIAP7-IA
Out Of stock
Descriere
Cate probleme tehnice ti-au dat batai pana acum? Stim ca au fost multe si acum a mai sosit una, dar sa stii ca avem o solutie numai buna din punct de vedere al calitatii, dar si al pretului. Un radiator apa Caterpillar 444E ca cel din imagini iti va garanta o functionare fara probleme pentru ca inlocuieste cu succes piesa originala. Este performant si extrem de rezistent datorita materialelor de calitate superioara pe care le are in componenta. Vei avea si certificat de garantie, iar livrarea se va face urgent!

Radiatorul de tip orizontal este cea mai buna alegere pentru a creste performantele motorului si ale utilajului. Cu siguranta ai auzit cat este de important lichidul de racire pentru intreg sistemul. Iti putem face recomandari foarte bune din ofertele noastre. Chiar si in privinta montajului putem sa te ajutam. Iti trimitem acolo unde doresti un service mobil care sa intervina asupra utilajului. Cele mai bune solutii tehnice pentru echipamentul tau le obtii daca vii la ACN Piese Utilaje!

Radiator apa Caterpillar 444E - perfect din toate punctele de vedere!

Radiatorul de apa face parte din categoria de piese componente ale sistemului de racire al motorului. Pentru ca motorul utilajului sa functioneze corect, el trebuie sa fie racit corespunzator. Blocul motor trebuie sa fie mentinut la o temperatura moderata pentru a preveni toate problemele precum blocarea si supraincalzirea. Radiatorul este format din rezervoare colectoare superioare si inferioare si nucleul care este locul efectiv al racirii fluidului in circulatie. Lichidul de racire preia caldura in directia parcursa catre si de la motor.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 444E are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest radiator apa Caterpillar 444E pe care il doresti!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

730x640x100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura