Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 442E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442E
Cod produs
VCMJPY2G-IA
Out Of stock
Descriere
Din cate radiatoare ai vizualizat, cel din oferta noastra iti va placea cel mai mult, garantat! Acest radiator apa Caterpillar 442E pe care il poti observa si in imagini este foarte performant. Este o echivalenta de succes, capabila sa inlocuiasca piesa avariata cu succes. Materialele folosite in fabricarea lui sunt foarte bune. Radiatorul orizontal permite exploatarea motorului la capacitate maxima pentru ca reuseste sa sustina optim sistemul de racire al buldoexcavatorului.

Pretul pe care il propunem este foarte accesibil si poate deveni chiar mai atragator prin comandarea si a lichidului de racire. In depozitul nostru foarte bine aprovizionat vei regasi toate variantele posibile si vei avea de unde alege! Cere ajutorul unui consultant ACN Piese Utilaje daca nu stii exact ce-ti trebuie. El te va ajuta cu toate informatile necesare si, la final, te va asista la plasarea comenzii. Livram produsele alese in doar 24 de ore, suntem extrem de rapizi!

Radiator apa Caterpillar 442E - piesa egaleaza originalul in privinta calitatii!

In timp ce utilajul este pornit, motorul functioneaza la temperaturi foarte inalte. In cazul in care radiatorul nu ar exista, motorul s-ar supraincalzi, lucru care ar duce la distrugerea sa totala. In cazul in care motorul nu este racit corespunzator, acesta nu va functiona corect. Caldura generata de combustie poate afecta motorul, daca acesta nu este racit. Radiatorul este o componenta care trebuie intretinuta, astfel incat sa fie curatata periodic, iar lichidul de racire sa fie inlocuit la timp. Supraincalzirea motorului poate fi cauzata de intretinerea necorespunzatoare a radiatorului.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantia in ceea ce priveste acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 442E se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Acest radiator apa Caterpillar 442E se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

730x640x100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura