Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 430E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430E
Cod produs
ZHJ6SI19-IA
Out Of stock
Descriere
Pe semne ca il cautai de ceva vreme! Acest radiator apa Caterpillar 430E face parte acum din oferta noastra permanenta! Comanda-l chiar acum si ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Componenta este o echivalenta de mare succes! Radiatorul de tip orizontal va aduce beneficii sistemului de racire, iar motorul va putea fi exploatat la capacitate maxima. Producatorul piesei ne asigura de compatibilitatea cu buldoexcavatorul si ofera un certificat de garantie valabil sase luni. Te-am facut curios? Cere o oferta?

Si daca ceri o ferta pentru radiator, nu-i asa ca ar merge una si pentru lichid de racire? Alege sa le comanzi pe amandoua si iti promitem sa ai parte de o reducere frumusica! Se face o splendoare daca apelezi si la service-ul nostru si la mecanicii de top pe care ii avem. In 24 de ore ai terminat cu caldura excesiva si cu statul pe bara. Vei avea un utilaj perfect functional, gata sa se transforme in zmeul zmeilor pe santier! Contacteaza-ne numaidecat si iti oferim consultanta gratuita si tone de informatii!

Radiator apa Caterpillar 430E - sustine activitatea utilajului!

Cele mai comune probleme ale radiatorului care pot aparea pot fi usor de verificat. Radiatorul poate prezenta o fisura prin care se scurge lichid sau imbinarile conductelor pot fi slabite. Fiind o piesa construita din metal, radiatorul este foarte expus la oxidare, in special, in interior. Acest lucru se poate verifica doar dupa racirea completa a motorului. Abia atunci se poate deschide capacul de la radiator si se poate observa natura lichidului de racire. Daca acesta a prins o nuanta maronie, inseamna ca rugina a erodat o parte a radiatorului, iar acesta ar trebui schimbat.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 430E - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livram oriunde in tara, iar acest radiator apa Caterpillar 430E ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

730x640x100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura