Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 420E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420E
Cod produs
67T4WZAU-IA
Out Of stock
Descriere
Probabil stii ce dezastru te asteapta daca nu schimbi la timp radiatorul avariat. Iti prezentam o solutie foarte accesibila ca pret! Acest radiator apa Caterpillar 420E este o varianta foarte avantajoasa! Radiatorul orizontal este o echivalenta de calitate! Producatorul atribuie piesei si certificat de garantie, dar mai mult ca sigur nu vei avea nevoie de el pentru ca produsul a fost testat temeinic si a avut rezultate excelente! Pentru protejarea motorului tau de supraincalzirea survenita in urma solicitarilor intense, alege acest radiator de apa!

Iti putem prezenta o oferta oricand doresti, iar consultanta tehnica este absolut gratuita. Pe baza datelor buldoexcavatorului iti vom putea stabili compatibilitatea cu piesa si, eventual, iti vom recomanda si un lichid de racire potrivit. Consumabilele sunt foarte importante pentru modul de functionare a pieselor si nu este indicat sa omiti acest aspect. La fel de important este si montajul, acesta trebuie facut de catre un profesionist care sa cunoasca bine mecanica utilajelor grele. Contacteaza-ne si iti oferim si servicii extraordinare!

Radiator apa Caterpillar 420E - pentru un utilaj care munceste din greu!

In timp ce utilajul este pornit, motorul functioneaza la temperaturi foarte inalte. In cazul in care radiatorul nu ar exista, motorul s-ar supraincalzi, lucru care ar duce la distrugerea sa totala. In cazul in care motorul nu este racit corespunzator, acesta nu va functiona corect. Caldura generata de combustie poate afecta motorul, daca acesta nu este racit. Radiatorul este o componenta care trebuie intretinuta, astfel incat sa fie curatata periodic, iar lichidul de racire sa fie inlocuit la timp. Supraincalzirea motorului poate fi cauzata de intretinerea necorespunzatoare a radiatorului.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 420E se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 420E va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

730x640x100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura