Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 416E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416E
Cod produs
5MZGS8JR-IA
Out Of stock
Descriere
Nu e vreme de pierdut cand motorul este in pericol. Alege acest radiator apa Caterpillar 416E si pune capat problemelor aparute la sistemul de racire. Radiatorul din oferta noastra este de tip orizontal, extrem de eficient in lupta cu temperaturile ridicate! Buldoexcavatorul are nevoie de un motor puternic si protejat termic, iar aceasta componenta este capabila sa faca acest lucru fara nicio problema. In privinta pretului, este cea mai buna alegere pe care o poti face fara sa te sustragi de la calitatea pe care trebuie sa i-o oferi utilajului.

Si daca tot faci o afacere buna, hai sa o facem si mai buna! Comanda si un lichid de racire de calitate care sa sustina eficienta piesei! Consulta-te gratuit cu un asistent ACN si lasa-l sa te ajuta sa gasesti cea mai potrivita varianta pentru buldoexcavatorul tau! Ii poti solicita informatii si despre service-ul nostru mobil care se poate deplasa oriunde esti in tara si sa intervina asupra utilajului pentru a-i reda functionalitatea!

Radiator apa Caterpillar 416E - conceput sa reziste vreme indelungata!

Radiatorul este o componenta principala din sistemul de racire. De cele mai multe ori, radiatorul ajunge sa functioneze incorect ca urmare a depunerii sau acumularii de murdarie. Daca aceste reziduuri se depoziteaza la nivelul radiatorului, ii afecteaza performanta de functionare si au tendinta sa blocheze radiatorul in sensul in care lichidul nu este racit corespunzator. Radiatorul poate rugini, din diferite motive, iar unul dintre aceste motive este chiar agentul de racire. Daca nu este schimbat la intervale regulate, acesta va deteriora componentele din interiorul radiatorului.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 416E are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest radiator apa Caterpillar 416E si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa il ridici.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

730x640x100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura