Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa Caterpillar 3019672

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
52ZOBU8W-IA
Out Of stock
Descriere
Toti ne dorim conditii de munca favorabile, oare asta n-ar fi valabil si pentru utilajul tau? Ofera-i un radiator apa Caterpillar 3019672 care sa-i permita sa faca fata solicitarilor fara sa simta sudoarea pe frunte. Daca nu-ti doresti surprize neplacute in timpul lucrului, fa aceasta inlocuire din vreme! Radiatorul orizontal este o alternativa foarte buna ce permite inlocuirea piesei originale fara probleme. Se va remarca prin eficienta si fiabilitate!

Ca sa te tina cu adevarat vreme indelungata, trebuie sa mai vii si tu cu un strop de ajutor. Primul ar fi sa achizitionezi un lichid de racire care sa-l ajute in timpul functionarii. Bineinteles, montajul trebuie realizat cu indemanare si stiinta. Daca e facut dupa ureche sau de catre personal necalificat, e foarte probabil sa nu te bucuri nici de functionare, nici de garantie. Te anuntam ca avem consumabile de toate felrile si vei gasi mai mult ca sigur ceea ce cauti, iar de mecanici buni nu ducem lipsa!

Radiator apa Caterpillar 3019672 - si motorul nu se mai incinge!

Functia radiatorului este de a elimina excesul de caldura de la motor. El este o parte a sistemului de racire al motorului. Daca nivelul lichidului de racire este scazut, acest lucru inseamna ca amestecul realizat de antigel si apa, responsabil de mentinerea temperaturii in limite normale nu este corespunzator. Indiferent de natura defectiunii intalnite la nivelul radiatorului, este bine ca starea acestuia sa fie verificata de personal specializat si orice eventuale reparatii sau inlocuiri sa fie facute din timp, pentru a evita agravarea acestora sau deterioararea motorului.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Acest radiator apa Caterpillar 3019672 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Acest radiator apa Caterpillar 3019672 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

730x640x100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura