Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa Caterpillar 210-5948

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
RFY6CPGU-IA
Out Of stock
Descriere
Sistemul de racire este crucial pentru activitatea motorului tau! Cea mai buna solutie pentru a optimiza functionarea sistemului de racire este acest radiator apa Caterpillar 210-5948 de o calitate excelenta. Are si un pret care il face mult mai atragator. Componenta este o alternativa foarte buna de inlocuire a piesei originale avariate. Suntem increzatori in calitatile sale, iar producatorul insoteste acest produs de un certificat de garantie. Radiatorul de tip orizontal este eficient in protejarea motorului de supraincalzire!

Ne poti contacta atat telefonic cat si in scris pentru a solicita o oferta. Vei beneficia si de consultanta tehnica in alegerea radiatorului de apa potrivit echipamentului tau. Totodata, iti vor fi prezentate si oferte pentru lichidul de racire. Noi te sfatuim sa il comanzi tot de la noi pentru a avea un pachet mult mai atractiv din punct de vedere al costului. Poti apela si la serviciile noastre de montaj. La o adica, putem face orice tip de reparatie necesita utilajul tau.

Radiator apa Caterpillar 210-5948 - componenta care-ti racoreste motorul!

In timp ce utilajul este pornit, motorul functioneaza la temperaturi foarte inalte. In cazul in care radiatorul nu ar exista, motorul s-ar supraincalzi, lucru care ar duce la distrugerea sa totala. In cazul in care motorul nu este racit corespunzator, acesta nu va functiona corect. Caldura generata de combustie poate afecta motorul, daca acesta nu este racit. Radiatorul este o componenta care trebuie intretinuta, astfel incat sa fie curatata periodic, iar lichidul de racire sa fie inlocuit la timp. Supraincalzirea motorului poate fi cauzata de intretinerea necorespunzatoare a radiatorului.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Acest radiator apa Caterpillar 210-5948 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Acest radiator apa Caterpillar 210-5948 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

730x640x100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura