Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 432F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432F2
Cod produs
Y4L36UHT-IA
Out Of stock
Descriere
Radiator apa Caterpillar 432F2 - sistemul de racire va functiona in sfarsit la parametrii optimi! Trebuie mereu sa iti ingrijesti motorul buldoexcavatorului pentru ca este important sa-i tii inima sanatoasa. Este cea mai buna alegere acest radiator pentru ca nu te usuca la portofel, insa iti ofera aceleasi calitati pe care ti le-ar oferi si piesa originala. Alternativa de exceptie este fabricata din aluminiu si plastic, iar producatorul a testat-o inainte de lansarea pe piata. Cere-ne oricand mai multe informatii!

Daca te-ai decis sa o achizitionezi, plaseaza comanda telefonic sau direct pe site. Transportul dureaza doar o zi lucratoare indiferent de destinatie. Daca mai sunt aspecte pe care ti le doresti clarificate, de exemplu cele legate de compatibilitate sau despre consumabilele de care vei avea nevoie la inlocuirea radiatorului, poti primi consultanta tehnica gratuita. Deci nu trebuie sa-ti faci griji, suntem alaturi de tine cu tot ce ai nevoie si iti putem da o mana de ajutor si la montaj.

Radiator apa Caterpillar 432F2 - iti radiaza buldoexcavatorul de fericire!

Radiatorul este o componenta principala din sistemul de racire. De cele mai multe ori, radiatorul ajunge sa functioneze incorect ca urmare a depunerii sau acumularii de murdarie. Daca aceste reziduuri se depoziteaza la nivelul radiatorului, ii afecteaza performanta de functionare si au tendinta sa blocheze radiatorul in sensul in care lichidul nu este racit corespunzator. Radiatorul poate rugini, din diferite motive, iar unul dintre aceste motive este chiar agentul de racire. Daca nu este schimbat la intervale regulate, acesta va deteriora componentele din interiorul radiatorului.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 432F2 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest radiator apa Caterpillar 432F2 pe care il doresti!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

630x510x105mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura