Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 430F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430F2
Cod produs
OPV8IUQS-IA
Out Of stock
Descriere
Ai remarcat probleme la sistemul de racire al utilajului? Atunci se impune o investitie! Promitem sa fie una extrem de avantajoasa pentru ca acest radiator apa Caterpillar 430F2 are un pret accesibil! Componenta aftermarket respecta intocmai caracteristicile piesei originale. Producatorul ei s-a asigurat ca piesa este fiabila si permite montarea pe acest model de buldoexcavator. Ai si certificat de garantie valabil 6 luni. Radiatorul este realizat din plastic si aluminiu, iar eficienta sa este extraordinara. Alege-l acum pentru a-ti proteja motorul.

Piesele de calitate se gasesc mereu la noi in depozit si tu iti poti mentine permanent utilajul in cea mai buna stare de functionare. In plus, de fiecare data cand vii la noi, te intampina serviciul gratuit de consultanta tehnica! Aici primesti cele mai bune sfaturi pentru a face achizitii avantajoase si iti oferim informatii importante ce tin de intretinerea pieselor comandate si a echipamentului in general. Iti dam chiar acum un pont: intereseaza-te si de un lichid de racire pentru a face o interventie completa!

Radiator apa Caterpillar 430F2 - nu-ti tine utilajul pe jar!

Functia radiatorului este de a elimina excesul de caldura de la motor. El este o parte a sistemului de racire al motorului. Daca nivelul lichidului de racire este scazut, acest lucru inseamna ca amestecul realizat de antigel si apa, responsabil de mentinerea temperaturii in limite normale nu este corespunzator. Indiferent de natura defectiunii intalnite la nivelul radiatorului, este bine ca starea acestuia sa fie verificata de personal specializat si orice eventuale reparatii sau inlocuiri sa fie facute din timp, pentru a evita agravarea acestora sau deterioararea motorului.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 430F2 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram oriunde in tara, iar acest radiator apa Caterpillar 430F2 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

630x510x105mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura