Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 428F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F2
Cod produs
FZYA8HGI-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti un radiator perfect? Iata-l, acesta este un radiator apa Caterpillar 428F2 care-ti va face utilajul sa radieze de fericire, nu de prea multa caldura! Pentru ca motorul sa nu sufere avarii in timpul functionarii, radiatorul trebuie sa isi indeplineasca rolul fara nicio abatere. Iar cel din oferta noastra este capabil sa faca acest lucru pentru ca este o alternativa reusita si foarte corect executata. Materialele folosite in fabricarea lui sunt aluminiul si plasticul. Pentru mai multe detalii, ne poti solicita informatii suplimentare!

Radiatorul acesta dispune de un pret foarte bun, hai sa-l faci si mai bun! Ca sa faci o afacere profitabila, alege sa comanzi tot acum si lichidul de racire. Pana la urma oricum iti trebuia unul nou, iar ofertele noastre sunt foarte bune la acest consumabil, plus ca ai variante de calitate superioara care vor aduce beneficii functionarii componentei. Contacteaza un consultant ACN Piese Utilaje si te va ajuta sa verifici si compatibilitatea produselor dorite cu buldoexcavatorul tau.

Radiator apa Caterpillar 428F2 - fara situatii neplacute la motor!

In timp ce utilajul este pornit, motorul functioneaza la temperaturi foarte inalte. In cazul in care radiatorul nu ar exista, motorul s-ar supraincalzi, lucru care ar duce la distrugerea sa totala. In cazul in care motorul nu este racit corespunzator, acesta nu va functiona corect. Caldura generata de combustie poate afecta motorul, daca acesta nu este racit. Radiatorul este o componenta care trebuie intretinuta, astfel incat sa fie curatata periodic, iar lichidul de racire sa fie inlocuit la timp. Supraincalzirea motorului poate fi cauzata de intretinerea necorespunzatoare a radiatorului.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 428F2 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Acest radiator apa Caterpillar 428F2 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

630x510x105mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura