Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 427F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 427F2
Cod produs
OLUBTHSI-IA
Out Of stock
Descriere
Cu ce te putem ajuta azi? Nu i-ar prinde bine buldoexcavatorului tau o componenta noua si de calitate? Iata un radiator apa Caterpillar 427F2 care il va imbuna si il va convinge ca la urmatoarea deplasare sa fie cel mai ascultator utilaj. Piesa din oferta noastra are un pret senzational, iar in privinta calitatii nu vei avea motive sa te plangi! Radiatorul este realizat din aluminiu si plastic, iar la fabricarea lui s-a acordat o atentie speciala fiecarui detaliu. Produsul obtinut se remarca prin eficienta si protejeaza cu succes motorul.

Piesa este compatibila cu utilajul tau, dar, ca sa fii sigur, noi iti oferim si consultanta gratuita. Cand vei solicita oferta, asistentii nostri iti vor da toate informatiile despre componenta dorita. Fiind o piesa de calitate superioara si care are aceleasi calitati ca ale celei originale, noi te sfatuim sa alegi si un lichid de racire bun. Importanta acestuia in buna functionare a sistemului de racire este fantastica. Respecta si montajul, iar componenta va fi cu adevarat longeviva. Te asteptam oricand sa ne contactezi!

Radiator apa Caterpillar 427F2 - utilajul radiaza performanta!

Radiatorul actioneaza ca un sistem de transfer de energie termica. Acesta se bazeaza pe existenta unui amestec de apa si antigel, care are rolul de a prelua de la motor surplusul de caldura. Lichidul de racire, prin traseul pe care il parcurge inspre si dinspre motor, preia caldura. Acest amestec circulant are rolul de a nu permite ca apa sa inghete sau sa fiarba, in functie de temperatura mediului. In cazul in care radiatorul are depuneri de mizerie, lichidul nu mai este racit corect. Aceasta este una dintre cele mai frecvente probleme intalnite la nivelul radiatorului.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 427F2 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest radiator apa Caterpillar 427F2 pe care il doresti!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

630x510x105mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura