Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 420F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420F2
Cod produs
TS1JRWPK-IA
Out Of stock
Descriere
Pai se poate sa astepti sa scoata aburi ca sa iei in sfarsit o decizie? Fii atent din timp la semne, iar daca situatia o impune, radiatorului tau vechi trebuie sa-i spui “adio”! In oferta noastra, un radiator apa Caterpillar 420F2 este mai mult decat avantajos! Are un pret mult mai mic, fiind o alternativa la piesa originala. Dispune de toate calitatile pentru a se incadra in gama pieselor de schimb de top! Producatorul a fabricat acest radiator din aluminiu si plastic. El ofera piesei si certificat de garantie! Afla mai multe acum!

Solicitand oferta, noi iti oferim si consultanta tehnica atat de necesara in luarea deciziei potrivite echipamentului tau. Daca iti doresti un buldoexcavator performant, noi te ajutam gratuit cu cele mai bune informatii si sfaturi. Solicita o oferta si pentru lichidul de racire de care vei avea nevoie cand faci inlocuirea piesei. Iar montajul ar trebui facut de catre profesionisti pentru a nu pierde garantia in urma unei interventii de mantuiala. Suna-ne oricand doresti si un asistent tehnic va fi la dispozitia ta!

Radiator apa Caterpillar 420F2 - o piesa de calitate realizata din cele mai bune materiale!

Cele mai comune probleme ale radiatorului care pot aparea pot fi usor de verificat. Radiatorul poate prezenta o fisura prin care se scurge lichid sau imbinarile conductelor pot fi slabite. Fiind o piesa construita din metal, radiatorul este foarte expus la oxidare, in special, in interior. Acest lucru se poate verifica doar dupa racirea completa a motorului. Abia atunci se poate deschide capacul de la radiator si se poate observa natura lichidului de racire. Daca acesta a prins o nuanta maronie, inseamna ca rugina a erodat o parte a radiatorului, iar acesta ar trebui schimbat.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 420F2 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Acest radiator apa Caterpillar 420F2 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

630x510x105mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura