Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator combinat Komatsu 42N0311100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
B5TX89PS-IA
Out Of stock
Descriere
Un radiator Komatsu 42N0311100 la utilajul tau este absolut esential. Ceea ce iti propunem noi este o solutie de exceptie, acesta este un radiator combinat care le face pe toate! Mai exact, este format din trei radiatoare care si-au impartit intre ele rolurile si fiecare se va descurca de minune pe felia lui. Unul va avea in grija apa, altul uleiul hidraulic si celalalt aerul. Sunt cele trei forte ce iti ingrijesc motorul si il ajuta sa functioneze impecabil! Radiatorul acesta este unul de tip orizontal si a fost fabricat dintr-un metal rezistent!

Profita chiar acum de oferta noastra si comanda acest produs de calitate superioara! Pretul foarte atragator va deveni si mai si daca te decizi sa achizitionezi de la noi si consumabilele de are vei avea nevoie la inlocuirea radiatorului. Daca ai nevoie de lichid de racire si de ulei hidraulic de cea mai buna calitate, cere-le oferte consultantilor nostri care iti vor recomanda cele mai bune variante pentru echipamentul tau! Redescopera-i forta motorului tau si bucura-te de performanta echipamentului!

Radiator Komatsu 42N0311100 - pentru un motor ingrijit perfect!

Radiatorul are rolul de a raci lichidul de racire al vehiculului. Astfel, este mentinuta o temperatura optima a motorului. Daca temperatura din motor creste, termostatul se deschide, iar pompa de apa impinge lichidul de racire prin radiator. Multumita intercooler-ului, care este un radiator special de racire a aerului, motorul dezvolta puteri mai mari, dar in acelasi timp este mai stabil din punct de vedere al temperaturilor. Radiatorul de ulei hidraulic este foarte important in sistemul de transmisie al utilajului, deoarece la fiecare schimb de viteza, uleiul trebuie sa lubrifieze componentele.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest radiator combinat Komatsu 42N0311100 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Acest radiator Komatsu 42N0311100 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Metalic
670x570x140mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura