Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator combinat Komatsu 42N-03-11100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
A8I12EG0-IA
Out Of stock
Descriere
Acest radiator Komatsu 42N-03-11100 este disponibil spre a fi comandat! Dispune de un pret senzational! Daca esti in cautarea unui radiator combinat performant, atunci acum este momentul oportun sa-l achizitionezi. Ansamblul radiator orizontal este format din trei radiatoare. Unul este cel care va raci apa de la motor, cel de-al doilea se va ocupa de racirea uleiului hidraulic de la cutie, iar ultimul este intercooler-ul, care raceste aerul din turbina si il introduce in admisie. Este o piesa atent realizata din metal foarte rezistent si de calitate superioara!

Ca sa fii sigur de compatibilitatea cu echipamentul tau, echipa noastra de tehnicieni iti sta la dispozitie. Lamureste-te in aceasta privinta si ar fi indicat sa le ceri si o parere despre consumabilele potrivite. In ofertele noastre bogate gasesti la preturi foarte bune lichid de racire si ulei hidraulic pentru ca inlocuirea radiatorului sa fie una de succes! Prin achizitionarea piesei si a consumabilelor de la noi, vei avea parte de o oferta mult mai buna care te va ajuta sa economisesti.

Radiator Komatsu 42N-03-11100 - cea mai buna oferta pe care ai gasit-o!

Radiatorul este necesar pentru a raci complet motorul. Datorita radiatorului, motorul este racorit de un lichid de racire. Lichidul de racire preia caldura de la motor si o transfera spre radiator. Intercooler-ul este un radiator de racire a aerului care intra apoi in motor. Mai exact, aerul este preluat de intercooler, acesta il raceste, dupa care intra in motor. Radiatorul de ulei hidraulic prelungeste viata motorului si a sistemului de transmisie, deoarece raceste diferite parti ale utilajului transportand uleiul intre piese si baia de ulei.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantia in ceea ce priveste acest radiator combinat Komatsu 42N-03-11100 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest radiator Komatsu 42N-03-11100 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa il ridici.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Metalic
670x570x140mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura