Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 416F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416F
Cod produs
Z4T7YBH0-IA
Out Of stock
Descriere
Avem onoarea sa-ti facem cunostinta cu o componenta de o importanta fantastica pentru buna functionare a motorului tau! Acest radiator apa Caterpillar 416F este exact ce-i trebuie utilajului tau in lupta cu temperaturile oscilante! Componenta este fabricata de catre un producator ce respecta standardele de calitate si care a folosit in componenta produsului plastic si aluminiu. Radiatorul este o piesa echivalenta originalului si dispune de aceleasi calitati tehnice. In privinta pretului, cu siguranta il vei gasi mai mult decat acceptabil!

Ca sa inlocuiesti cu succes aceasta componenta si sa te asiguri ca va functiona fara probleme, trebuie neaparat sa folosesti si un lichid de racire care sa-i sustina corect activitatea. In ofertele noastre vei regasi si lichidul de racire necesar. Pentru a nu-ti manca din timpul pretios, noi iti oferim consultanta gratuita si te ajutam sa gasesti produsele perfecte pentru buldoexcavatorul tau! Contacteaza-ne in orice zi lucratoare!

Radiator apa Caterpillar 416F - foloseste si un lichid de racire adecvat!

In timp ce utilajul este pornit, motorul functioneaza la temperaturi foarte inalte. In cazul in care radiatorul nu ar exista, motorul s-ar supraincalzi, lucru care ar duce la distrugerea sa totala. In cazul in care motorul nu este racit corespunzator, acesta nu va functiona corect. Caldura generata de combustie poate afecta motorul, daca acesta nu este racit. Radiatorul este o componenta care trebuie intretinuta, astfel incat sa fie curatata periodic, iar lichidul de racire sa fie inlocuit la timp. Supraincalzirea motorului poate fi cauzata de intretinerea necorespunzatoare a radiatorului.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 416F vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Acest radiator apa pentru buldoexcavator Caterpillar 416F va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

630x510x105mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura