Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu transmisie finala Komatsu CA0065587

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu CA00655
Cod produs
J9MSP6EZ-IA
Out Of stock
Descriere
Acest ansamblu transmisie Komatsu CA0065587 a poposit in depozitul nostru si te asteapta sa il comanzi. Printre avantajele care ies in evidenta se numara faptul ca este realizat de Carraro si, in consecinta, vei comanda un produs original! Pretul este unul din factorii determinanti in plasarea comenzii, ai un ansamblu de pinioane original si calitativ la un pret foarte scazut! Fiind gata asamblat, interventia pe care o vei face la transmisia finala iti va lua foarte putin timp. Eficienta de care a dat dovada in urma testelor realizate de catre producator va garanta lunga viata pe utilajul tau.

Plasarea comenzii se face direct pe site sau daca ne dai un telefon. Produsul ajunge in regim de urgenta la tine! Daca vei tine cont si de recomandarile expertilor in utilaje grele, acest ansamblu de pinioane va fi performant ani la rand. Asta inseamna sa schimbi oringul de etansare de la capacul butucului si sa nu uiti sa folosesti lubrifiant nou si necontaminat. Alte sfaturi si informatii le poti primi de la membrii echipei noastre care iti stau la dispozitie. Serviciul de consultanta este gratuit!

Ansamblu transmisie Komatsu CA0065587 - oferta imbatabila de pret!

Daca ai grija de utilajul tau poti economisi bani si timp. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa ingrijesti corespunzator o transmisie finala pentru utilaj! Verifica in mod regulat nivelul uleiului de transmisie. In timp, uleiul de transmisie isi poate pierde din calitati si, astfel, nu isi mai poate indeplini scopurile principale. Acestea sunt: protejarea suprafetelor metalice cu care vine in contact, minimizarea frictiunii prin ungere si indepartarea caldurii de componentele cheie.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Acest ansamblu transmisie finala Komatsu CA0065587 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest ansamblu transmisie Komatsu CA0065587 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul, recomandam sa te consultati cu unul dintre reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura