Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland LM1330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM1330
Cod produs
K3SQF5RY-IA
Out Of stock
Descriere
Alege sa investesti in piese de schimb de calitate pentru utilajul tau! O sa-ti mearga super bine de acum inainte! Brida cardan fata New Holland LM1330 este o piesa care rezista foarte mult in timp datorita materialului bun folosit de catre producator. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a incarcatorului telescopic. Iti putem livra piesa sau poti sa o ridici personal de la depozitul nostru. Te asiguram ca achizitionarea ei va fi un plus pentru utilajul tau!

Munca ta este importanta si noi pretuim acest lucru. Stim ca un utilaj nefunctional inseamna pierderi financiare. Cere-ne consultanta gratuita si te ajutam sa-ti comanzi piesa potrivita echipamentului tau. Ne dai toate datele utilajului si noi iti gasim instantaneu componenta compatibila. In plus, vin si zeci de sfaturi bune legate de intretinerea echipamentelor grele pe care le detii. Contacteaza-ne la numerele de telefon afisate!

Brida cardan fata New Holland LM1330 - facuta cu precizie matematica!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic New Holland LM1330 pe care o doresti!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura