Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Bobcat S220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S220
Cod produs
X0GAMBHV-AT
Out Of stock
Descriere
Dintii utilajului tau sunt supusi unei solicitari intense si duc greul la propriu, astfel ca trebuie sa fie bine prinsi de vrei sa reziste la locul lor. Asigura-te ca sistemul lor de prindere este bine pus la punct si, cand constati probleme, inlocuieste suruburile si piulitele uzate. Iti recomandam pentru fixarea dintilori utilajului tau acest set surub piulita dinte Bobcat S220 de nota zece, capabil sa-ti ofere rezultate excelente vreme indelungata. Piesele sunt extrem de rezistente si de fiabile si infrunta cu brio sarcinile dificile de care au parte zi de zi. Cu un montaj ca la carte isi fac treaba de minune.

Ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune, nu te sfii sa ne contactezi. Vei gasi la noi cele mai eficiente remedii - piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, dar si suport tehnic adaptat nevoilor tale, ca sa nu-ti prinzi urechile in cautarea solutiilor potrivite si sa economisesti astfel timp pretios. Suna-ne!

Set surub piulita dinte Bobcat S220 - un plus de calitate pentru un plus de eficienta!
Orice piesa isi are rolul sau bine definit pentru functionarea optima a masinariei tale. Chiar si banalele suruburi si piulite se dovedesc indispensabile, de aceea trebuie sa le acorzi atentia care li se cuvine. Misiunea acestui set surub si piulita dinte miniincarcator Bobcat S220 este prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, avand impact considerabil asupra randamentului acestuia.

Un sfat potrivit te scuteste de eforturi inutile!
Orice defectiune pune presiune pe tine, fiind un factor suplimentar de stres. Dar cand ai pe cine te baza, depasesti mult mai usor momentele neplacute. Iti oferim consultanta gratuita in tot ce tine de intretinerea utilajului tau, ca sa fii sigur ca achizitionezi piesele de schimb potrivite si ca stii ce ai de facut pentru a-ti mentine utilajul in cea mai buna forma. E simplu - ne contactezi si vei avea acces la solutii personalizate, eficiente si avantajoase, economisind si timp, si bani, si energie!

Timpul este pretios, nu ti-l vom irosi. Iti livram acest set surub piulita dinte Bobcat S220 super rapid. Il primesti in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau solicita o oferta online . De asemenea, ai si posibilitatea sa vii la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Orice interventie tehnica ar fi ideal sa fie efectuata de persoane calificate, chiar de nu pare mare lucru, ei stiu mai bine ce aspecte au de bifat ca sa mearga totul brici. De ai nevoie, iti trimitem noi o echipa de incredere. Da-ne de veste!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura