Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru excavator Liebherr P934

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr P934
Cod produs
5WBP04ZO-RA
Out Of stock
Descriere
O pompa de apa excavator Liebherr P934 este o componenta de incredere, fabricata la superlativ din cele mai bune materiale! Pompele noastre de apa pentru utilaje sunt fabricate din materiale de inalta calitate si sunt proiectate cu o atentie deosebita la detalii, astfel incat sa functioneze eficient si sa ofere un flux constant de apa pentru racirea motorului si a altor componente importante. Oferim o gama larga de modele, astfel incat sa putem oferi solutii personalizate, care sa raspunda cel mai bine nevoilor tale. Suntem dedicati sa oferim cele mai bune servicii pentru clientii nostri, de la consultanta la alegerea celor mai bune piese de schimb, perfect compatibile cu fiecare vehicul aflat in dificultate. De aceea, pompa noastra de apa pentru excavatorul tau este doar una dintre multele solutii pe care le oferim pentru a te ajuta sa iti pui vehiculul in miscare cat ai zice peste!

O pompa de apa excavator Liebherr P934 este fiabila!

O astfel de componenta este vitala! Pompa de apa asigura fluxul apei in motor! Scopul acestei actiuni este de maxima importanta: reglarea temperaturii in motorul utilajului tau si evitarea supraincalzirii acestuia.

Un serviciu excelent, la dispozitia ta!

Pachetele noastre sunt o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

O astfel de pompa de apa echivalenta vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

O pompa de apa pentru excavator Liebherr P934 va fi livrata la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Un montaj realizat la stadarde de top iti va prelungi durata de funcionare optima a utilajului tau! Renunta la improvizatii si la mesteri neseriosi! Acceseaza servicii de calitate, pentru o afacere care da roade!

Specificatii tehnice:

• Z=22
• 2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura