Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Liebherr 9077638

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr 9077638
Cod produs
KU8G13AZ-RA
Out Of stock
Descriere
Unu, doi, trei, patru,

Noi iti spunem, fara teatru,

Un motor incins de ai,

Utilajul tau e vai!

Aceasta pompa de apa Liebherr 9077638 este un produs bine executat, calitativ si de incredere. Cum ne dam seama ca pompa de apa da rateuri si ca trebuie intervenit? Motorul se incinge nepermis. Supraincalzirea este cuvantul de baza. O pompa de apa defecta, sau pe cale a se defecta, nu poate trimite lichidul de racire prin motorul vehiculului tau si, ca atare, motorul se va supraincalzi. Pam-pam! Big problem! Cu un motor supraincins nu se poate face treaba!

Pompa de apa Liebherr 9077638 este in depozitul nostru!

Aceasta pompa este un produs de calitate, menit sa te ajute in munca pe care o executi in fiecare zi. Produsul nostru aftermarket este recunoscut ca fiind extrem de durabil si fiabil!

Cand apelezi la specialisti, esti asigurat!

Serviciul nostru gratuit de consultanta este menit sa iti rezolve problemele. Pe unele dintre ele le va rezolva chiar inainte ca acestea sa apara. Echipa noastra este aici, pentru tine. Gratuit, prompt si echilibrat!

Aceasta pompa de apa Liebherr 9077638 vine insotita de o garantie extinsa! Timp de 1 an ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Iata o abordare care te asigura de succesul investitiilor tale!

O pompa de apa Liebherr 9077638 este produsul care va fi livrat la usa ta, oriunde te-ai afla, in cele mai sigure conditii! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere pe site-ul nostru. Vrem sa ai certitudinea unei livrari super rapide, care nu iti da batai de cap si care nu ridica probleme!

Un montaj corect este esential. Nu e suficient ca piesa proaspat achizitionata sa fie performanta si sigura! Mainile dibace ale unui specialist vor face mare diferenta!

- Z=22

- 1 oring
Trimite mesaj
Din Gura in Gura