Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland W170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland W170
Cod produs
F1TA3VKZ-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan spate New Holland W170 te invita sa pasesti in lumea pieselor de schimb de calitate superioara! Fiind o piesa rezistenta si fiabila, aceasta va ajuta la buna functionare a sistemului de transmisie. Brida cruce cardan se fixeaza cu suruburi la puntea din spate a utilajului. Piesa aceasta este compatibila cu incarcatoarele frontale New Holland W170B, New Holland W170BEU, New Holland W170PL, New Holland W170TC si New Holland W170D.

Nevoile utilajului tau se schimba constant, piesele se uzeaza si este necesar sa le schimbi la timp pentru a nu aduce stricaciuni si altora. Asta inseamna ca ar trebui sa ai un aliat de incredere pe care sa te bazezi cand ai de facut reparatii. ACN Piese Utilaje iti pune la dispozitie sortimente variate de piese de schimb care pot imbunatati randamentul echipamentului tau. Te asteptam sa-i indeplinim toate dorintele utilajului tau!

Brida cardan spate New Holland W170 - pentru ca ne dorim sa ai cele mai bune piese!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte spate pentru incarcator frontal New Holland W170 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura