Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland LB95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB95
Cod produs
NM6C70KE-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan spate New Holland LB95 te asteapta pe raftul din depozit. Funda nu are pusa, dar cu i-ar mai trebui asa ceva cand produsul este atat de bine realizat si isi duce rolul la capat cu succes. Brida cruce cardan se pozitioneaza cu atentie la puntea din spate a buldoexcavatorului si se monteaza ajutandu-te la fixare de doua suruburi. Produsul prezinta calitati de neegalat, fiind o investitie sigura si inspirata! Solicita cu incredere oferta noastra avantajoasa!

Furnizam gratuit toate informatiile de care ai nevoie, alaturi de oferte personalizate atunci cand sunt necesare. Tot ce trebuie sa faci este sa ne scrii direct pe site sau sa ne suni. Iti oferim consultanta tehnica gratuita si iti prezentam serviciile noastre dedicate mentenantei profesioniste a echipamentelor grele. Echipa noastra de tehnicieni este permanent instruita in domeniu si garantam ca solutionarea problemelor tehnice se va face in cel mai scurt timp!

Brida cardan spate New Holland LB95 - pare simpla, dar are un rol complex!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland LB95 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura