Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland B100C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100C
Cod produs
B0I4PQ2L-IA
Out Of stock
Descriere
Cand utilajul “tipa” ca vrea sa fie reparat, apelezi la experti! Brida cardan fata New Holland B100C este utila doar celor ce doresc rezistenta, siguranta si un pret competitiv. Pai si cine sa spuna pas la o asa oferta? Pentru ca iti doresti o piesa de schimb perfecta pentru siguranta in lucru, monteaza aceasta brida cruce cardan la puntea din fata a buldoexcavatorului. Fii atent sa tii cont de dimensiunea suruburilor pe care trebuie sa le folosesti la fixarea componentei!

Nu numai ca ne preocupam sa-ti aducem cele mai bune componente, ne ingrijim sa intri in posesia lor cat mai repede. In doar 24 de ore orice produs comandat ajunge la tine! Angajatii nostri iti stau la dispozitie atunci cand vrei sa afli mai multe despre piesele din catalogul nostru si despre functionarea lor in sistemul utilajului tau. Cu toata increderea poti apela la membrii echipei noastre tehnice! Vei atinge performanta cand in jurul tau roiesc profesionistii!

Brida cardan fata New Holland B100C - daca vrei performanta!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland B100C va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura