Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata New Holland NH75TLB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH75TLB
Cod produs
941U6IVG-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan fata New Holland NH75TLB este o piesa atat de bine prelucrata, incat promite o functionare ireprosabila pe o perioada indelungata! Ajuta-ti sistemul de transmisie al echipamentului sa functioneze optim pentru o perioada indelungata de timp! Brida cruce cardan se fixeaza in doua suruburi la puntea din fata a buldoexcavatorului. Faptul ca este fabricata din otel de cea mai buna calitate permite exploatarea utilajului in conditii de siguranta.

Un buldoexcavator bine pus la punct da randamentul scontat! Fie ca tu esti cel care il foloseste pe santier sau il inchiriezi, nu poti risca sa se strice fix cand trebuie sa-si faca treaba. Ai de pierdut in oricare situatiei te-ai afla. Ca sa preintampini astfel de situatii, o singura solutie te salveaza complet de griji: un serviciu de mentenanta profesionist. Asistentii nostri iti ofera detalii despre serviciile noastre daca ii contactezi in oricare zi lucratoare si te indruma spre luarea deciziei favorabile afacerii tale!

Brida cardan fata New Holland NH75TLB - componentele de calitate fac senzatie!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland NH75TLB va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura