Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate stivuitor Manitou M40-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou M40-2
Cod produs
UTRP3SW6-IA
Out Of stock
Descriere
Iti propunem o brida cardan punte spate Manitou M40-2 in care poti avea deplina incredere! Sistemul de transmisie al echipamentului trebuie sa fie in siguranta atunci cand iti exploatezi utilajul. Brida cruce cardan se fixeaza la puntea din spate a stivuitorului si se ingrijeste de bunul mers al lucrurilor. O astfel de componenta creste performanta echipamentului! Investeste putin intr-o piesa de calitate superioara ca cea din oferta noastra!

Atunci cand ai nevoie de sfaturi pentru intretinerea si reparatia acestui tip de utilaj, contacteaza-ne si primesti gratuit toate raspunsurile necesare. Tehnicienii nostri sunt experti in toate tipurile de utilaje si sunt aici ca sa te serveasca cu cele mai bune sfaturi! Te vor ajuta sa alegi brida cruce cardan potrivita si sa plasezi comanda. Indiferent de locatia din tara la care doresti sa-ti fie expediata, componenta face pe drum doar 24 de ore!

Brida cardan punte spate Manitou M40-2 - o componenta facuta la marea arta!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Brida cruce cardan punte spate pentru stivuitor Manitou M40-2 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura