Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru stivuitor Manitou M40-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou M40-2
Cod produs
9B1KIUPO-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan punte fata Manitou M40-2 te cucereste cu pretul foarte avantajos, dar nu te lasa absolut deloc rece nici in privinta calitatii superioare de care da dovada! Producatorul a respectat standardele de calitate si a ales un material cu adevarat rezistent. Crucea cardanica se monteaza la puntea din fata a echipamentului. Pretul ofertei este extraordinar de rentabil si te incurajam sa ceri o oferta pentru a te convinge!

In materie de servicii suntem cei mai tari. Poate ne intrecem cu lauda, dar sa stii ca cei care au apelat deja la serviciile noastre au fost extrem de multumiti. De fiecare data cand ai nevoie de informatii in legatura cu mentenanta sau reparatia stivuitorului, suna la ACN Piese Utilaje sau intra in contact cu noi prin formularele de pe site. De fiecare data cand ne suni, primesti automat consultanta tehnica gratuita.

Cruce cardan punte fata Manitou M40-2 - functioneaza bine, costa rezonabil!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru stivuitor Manitou M40-2 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan punte fata Manitou M40-2 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura