Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru stivuitor Manitou M-X50-4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou M-X50-4
Cod produs
N7R59B04-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan punte fata Manitou M-X50-4 - pentru ca ai nevoie de ea! Concret, orice utilaj se avariaza si concret, singura solutie este achizitionarea de piese de calitate superioara! Impins de la spate de nevoie, ai ajuns la noi. Noi iti spunem ca a sosit momentul sa nu mai fii impins, ci pur si simplu sa te lasi pe spate si sa te relaxezi in timp ce iti vom prezenta exact piesa de care ai nevoie. Crucea cardanica este extraordinar de rezistenta! Ea se monteaza la puntea din fata a stivuitorul si va ajuta enorm la buna functionare a transmisiei.

Daca doresti, piesa dorita o putem combina cu un montaj de calitate facut exact la punctul tau de lucru. Noi repunem totul in functiune rapid si tu iti poti vedea mai departe de treaba. Este cel mai usor lucru sa ne ceri ajutorul. Cu o echipa de profesionisti alaturi, un echipament isi revine rapid in simtiri si tu il poti exploata fara grija din nou! O activitate terminata la timp se datoreaza si randamentului oferit de echipamentele grele!

Cruce cardan punte fata Manitou M-X50-4 - e pregatita sa fie a ta!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru stivuitor Manitou M-X50-4 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan punte fata Manitou M-X50-4 pe care o doresti!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura