Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata pentru stivuitor Manitou M40-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou M40-2
Cod produs
FMD4GVQW-IA
Out Of stock
Descriere
Ce-ai spune de o noua achizitie care sa-ti garanteze eficienta sistemului de transmisie? Brida cardan punte fata Manitou M40-2 asigura protectia unor elemente vitale ale sistemului de transmisie, iar pentru ca este extrem de eficienta, exploatarea utilajului va fi floare la ureche! Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a stivuitorului. Otelul de calitate superioara creste rezistenta in timp, iar piesa va dovedi fiabilitate maxima!

Alege sa fii informat. In fiecare zi de luni pana vineri iti stam la dispozitie cu informatii despre piese de schimb si tot ce e necesar pentru bunul mers al utilajelor. Cand doresti sa intri in legatura cu unul dintre asistentii tehnici, tot ce ai de facut este sa suni la numerele de telefon afisate sau sa ne scrii pe e-mail, Whatsapp sau direct in formularul prezent pe site. Incurajam toti clientii sa acceseze acest serviciu de consultanta pentru ca, pe langa faptul ca este complet gratuit, aduce un plus de siguranta asupra compatibilitatii piesei dorite cu utilajul detinut.

Brida cardan punte fata Manitou M40-2 - merita sa investesti in piese de calitate!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte fata pentru stivuitor Manitou M40-2 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura