Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate stivuitor Manitou M50-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou M50-2
Cod produs
87BX1VA3-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte spate Manitou M50-2 este o creatie tehnica in care merita sa-ti pui increderea. Piesele de calitate te ajuta sa-ti repui pe roti mult mai repede utilajul si sa te bucuri de performanta vreme indelungata. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din spate a stivuitorului. Acest element al transmisiei va proteja eficient componente importante ale utilajului si il va ajuta pe acest sa functioneze optim.

Cea mai mare realizare a ta este sa-ti vezi proiectele terminate la timp si fara intarzieri care aduc pierderi financiare considerabile. Cand un utilaj se defecteaza sau nu poate fi utilizat la capacitate maxima, un intreg proiect este dat peste cap. Pe viitor, daca nu mai doresti sa treci prin aceasta experienta, poate ar fi mai bine sa apelezi la serviciile noastre de mentenanta din timp. Vei fi sigur ca nimic nu te va mai tine in loc din activitatea ta.

Brida cardan punte spate Manitou M50-2 - la noi gasesti numai piese de calitate!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte spate pentru stivuitor Manitou M50-2 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura