Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate pentru stivuitor Manitou M50-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou M50-2
Cod produs
W2I5XYO0-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru un business bun, investeste in stivuitorul tau! Aceasta cruce cardan punte spate Manitou M50-2 este o investitie extrem de inteligenta pentru ca, desi piesa este de calitate superioara, costul este accesibil. Crucea cardan se va fixa la puntea din spate a utilajului. Montarea sa trebuie facuta cu grija pentru a asigura eficient functionalitatea sistemului de transmisie al stivuitorului.

Este o zi minunata, ai inceput in forta, in jurul tau e totul o forfota. Ce sa vezi, stivuitorul tau se cam clatina si nici nu a apucat sa faca un sfert din treaba. Ce-i de facut? Sa ai numarul nostru la indemana si sa ne suni imediat ce intampini o problema. Identificam corect tipul de utilaj pe care il ai si piesa de schimb potrivita lui daca ne soliciti acest lucru. Ajutorul acordat face parte din consultanta gratuita pe care o oferim cu placere fiecarui client care doreste sa achizitioneze produse de la noi.

Cruce cardan punte spate Manitou M50-2 - piesa de calitate superioara!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru stivuitor Manitou M50-2 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan punte spate Manitou M50-2 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura