Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate stivuitor Manitou M26-4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou M26-4
Cod produs
6VCEJ0WF-IA
Out Of stock
Descriere
Un utilaj sanatos contribuie la dezvoltarea activitatii tale! Brida cardan punte spate Manitou M26-4 te ajuta sa cresti performantele utilajului. Fiecare componenta conteaza enorm si fiecare trebuie aleasa pe spranceana! Noi iti recomandam brida cruce cardan care se monteaza la puntea din spate a stivuitorului. Este realizata din otel de calitate si produsul prezinta rezistenta crescuta. Sa folosesti suruburile cu dimensiunea corespunzatoare pentru o fixare reusita!

Vei descoperi la noi o multime de oameni priceputi si vei fi uimit sa primesti oferte de pret fantastice pentru piese de schimb si consumabile! Mereu cere-le sfatul inainte sa comanzi, vei fi sigur ca faci cele mai bune alegeri! Daca alegi sa faci montajul apeland la mecanicii nostri, iti vom face cea mai buna oferta garantat! Ca sa te bucuri de un utilaj in perfecta stare de functionare, ai grija la piesele alese si la oamenii care se ocupa de montaj! Noi suntem alegerea ce mai sigura!

Brida cardan punte spate Manitou M26-4 - prelungeste durata de exploatare a stivuitorului!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Brida cruce cardan punte spate pentru stivuitor Manitou M26-4 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura