Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Bobcat E16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E16
Cod produs
FG71YBTR-AT
Out Of stock
Descriere
Cand dantura cupei nu se prezinta impecabil, randamentul lasa de dorit, pentru ca ea joaca un rol esential in munca pe care o desfasori. Utilajul tau nu-si mai poate indeplini misiunea cu succes daca dintii nu-i sunt bine fixati pe pozitii. Rezolva problema prinderii si fixarii dintilor cu acest set surub piulita dinte Bobcat E16 nemaipomenit. O alegere inspirata pentru a creste performantele utilajului tau si, implicit, eficienta muncii tale. Piesele acestea, mici cum le vezi, sunt extrem de rezistente si de fiabile. Sunt pregatite sa-si arate fortele infruntand sarcinile dificile si solicitarea intensa. Asigura-te ca sunt montate corespunzator si isi vor face treaba de minune, asigurandu-ti o fixare de nota zece.

Mizeaza pe calitate, e cea mai buna alegere in orice situatie. Stim asta prea bine, de aceea nu facem compromisuri in alegerea pieselor pe care le comercializam. Orice defectiune ai intampina, la noi gasesti remediile potrivite. Specialistii nostri sunt pregatiti sa-ti impartaseasca din experienta si cunostintele lor pentru a te scoate din impas, oferindu-ti cele mai eficiente solutii. Suna-ne, vei primi informatii pretioase si ponturi utile pentru intretinerea utilajului tau!

Set surub piulita dinte Bobcat E16 - pentru o functionare optima vreme indelungata!
Utilajul tau masiv se poate crampona de lipsa unui surub sau a unei piulite. Daca-i lipsesc, nu-si mai poate face treaba in parametri optimi, vezi prea bine. Si sunt multe locuri in ansamblul sau unde dai peste ele. Par toate la fel, la prima vedere, insa fiecare are rolul sau. Acest set surub si piulita dinte miniexcavator Bobcat E16 are grija ca utilajul tau sa nu ramana stirb, caci este folosit la prinderea si fixarea dintilor de la cupa acestuia.

Cand esti in ceata, contacteaza-ne!
Stim cat de complicate pot parea de multe ori problemele tehnice. Iti privesti utilajul suferind si nu stii ce sa-i faci ca sa-l vindeci. Sau, chiar de stii, nu esti chiar sigur ca solutia gandita de tine rezolva problema. Pentru asta sunt aici specialistii nostri! Ei cunosc foarte bine secretele utilajelor si se documenteaza in permanenta, incat stiu tot ce misca in lumea dinamica a utilajelor. Nu-ti mai bate capul, ai alta misiune de indeplinit. Vindecarea utilajului tau este sarcina noastra. Contacteaza-ne si expune-ne pe scurt situatia, iar noi vom identifica rapid cele mai eficiente solutii. Simplu! Si… gratuit!

Pregateste-te, ca vine! Acest set surub piulita dinte Bobcat E16 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, inorice localitate din tara, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic. Dar daca esti prin apropiere ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala.

Pentru rezultate maxime, nu lasa montajul pe mainile oricui spune ca se pricepe. Lucreaza cu profesionisti, e mai sigur. N-ai de ce sa risti un montaj incorect, sa pierzi vremea de doua ori. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura