Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Bobcat 418

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 418
Cod produs
K6A72CN3-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau iti usureaza intr-atat munca, incat nici n-ai putea lucra fara el. Cum tu te bazezi pe el, si el se bazeaza pe tine pentru a se mentine in forma si a putea lucra eficient, ceea ce tot in folosul tau este. Ofera-i calitate si iti va oferi la randu-i calitate. Acest set surub piulita dinte Bobcat 418 care ti-a atras atentia asigura o fixare impecabila a dintilor de la cupa utilajului tau, esentiali pentru desfasurarea activitatii tale in parametri optimi. Dintii astia duc greul la propriu si ca sa poata face fata, trebuie sa fie fixati cum se cuvine. Iar cu aceasta pereche de piese, fixarea dintilor nu mai e o problema, si nici nu va mai fi mult timp de-acum incolo, pentru ca rezista mult si bine chiar si in cele mai dificile conditii. Tot ce mai ai de facut o data ce ajung piesele la tine este sa te asiguri ca sunt montate corect.

Exploreaza intreaga noastra oferta de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor. Le-am ales pe spranceana, caci nu facem rabat la calitate si nici compromisuri. Stim cat de mult conteaza sa poti rezolva eficient problemele, cu rezultate ce nu dispar a doua zi cand te trezesti. Beneficiezi si de suport tehnic adaptat nevoilor utilajului tau, astfel ca nu vei mai avea ocazia sa gresesti in alegerea pieselor potrivite. Suna-ne si fa-ti misiunea mai usoara!

Set surub piulita dinte Bobcat 418 - o alegere inspirata!
Orice piesa mai mare sau mai mica are rolul sau in arhitectura utilajului tau. Spre exemplu, acest set surub si piulita dinte miniexcavator Bobcat 418 este destinat prinderii si fixarii dintilor de la cupa utilajului tau. Gandeste-te, cum ti-ai mai putea face treaba daca unul dintre dinti ar lipsi? De aceea ai nevoie de elemente de prindere de nadejde, pe care sa te poti baza ca nu vor ceda prea usor.

Ai nevoie de mai multe informatii? Raspundem prompt solicitarilor tale!
Problemele tehnice sunt o corvoada, mai ales cand bajbai de unul singur in cautarea remediilor potrivite. De aceea ne-am gandit cum sa facem sa simplificam cat mai mult lucrurile si am gandit un serviciu de consultanta pe care ti-l oferim gratuit. Navighezi mult mai usor prin universul utilajelor cand ai alaturi parteneri de incredere. Echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie pentru a-ti limpezi neclaritatile si a-ti oferi sfatul potrivit la momentul potrivit pentru o remediere rapida si eficienta a problemelor tehnice pe care le intampini. Contacteaza-ne!

Time is money, stim si noi. Si graba nu strica treaba cand vine vorba de livrare. Acest set surub piulita dinte Bobcat 418 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara te-ai afla, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau online o oferta! Iar daca esti pe-aproape, poti veni si la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Poate te gandesti ce mare scofala o fi sa prinzi un surub si piulita - ei bine, daca nu sunt montate corespunzator, rezultatele nu mai sunt cele pe care le astepti, si mai pierzi ceva vreme. Iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane calificate, ca sa te asiguri ca lucrurile ies asa cum ti-ai planificat. Daca nu stii incotro sa te indrepti, iti trimitem noi niste mesteri priceputi.

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura