Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Bobcat 334

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 334
Cod produs
E0CBXNQ8-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-i deloc placut sa lucrezi cu dantura avariata, caci randamentul are de suferit. La dintii de la cupa utilajului ne refeream. Foloseste pentru fixarea lor suruburi si piulite calitative, care sa se potriveasca perfect una cu alta, doar n-ai chef de joaca… adica de jocuri. Acest set surub piulita dinte Bobcat 334 contine piese de foarte buna calitate, compatibile intre ele si, desigur, cu dintii masinariei tale. Super rezistente, fabricate cu maxima precizie, pentru o fixare impecabila vreme indelungata. Mizeaza pe calitate, pune si un strop de inspiratie si-ai sa vezi ce frumos se misca lucrurile.

Gasesti la noi orice piesa de schimb ti-ar fi necesara pentru a-i reda sanatatea utilajului tau. Ori de cate ori constati semne de uzura, da-ne de veste si iti oferim solutia potrivita, la un raport pret/calitate nemaipomenit. Castigi eficienta si un plus de performanta daca folosesti piese de schimb de cea mai buna calitate, iar utilajului tau ii va merge de minune. Poti afla mai multe despre intretinerea utilajului tau de la specialistii nostri! Suna-ne, vei economisi resurse pretioase!

Set surub piulita dinte Bobcat 334 - o alegere inspirata!
Orice piesa mai mare sau mai mica are rolul sau in arhitectura utilajului tau. Spre exemplu, acest set surub si piulita dinte miniexcavator Bobcat 334 este destinat prinderii si fixarii dintilor de la cupa utilajului tau. Gandeste-te, cum ti-ai mai putea face treaba daca unul dintre dinti ar lipsi? De aceea ai nevoie de elemente de prindere de nadejde, pe care sa te poti baza ca nu vor ceda prea usor.

Ai nevoie de mai multe informatii? Raspundem prompt solicitarilor tale!
Problemele tehnice sunt o corvoada, mai ales cand bajbai de unul singur in cautarea remediilor potrivite. De aceea ne-am gandit cum sa facem sa simplificam cat mai mult lucrurile si am gandit un serviciu de consultanta pe care ti-l oferim gratuit. Navighezi mult mai usor prin universul utilajelor cand ai alaturi parteneri de incredere. Echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie pentru a-ti limpezi neclaritatile si a-ti oferi sfatul potrivit la momentul potrivit pentru o remediere rapida si eficienta a problemelor tehnice pe care le intampini. Contacteaza-ne!

Time is money, stim si noi. Si graba nu strica treaba cand vine vorba de livrare. Acest set surub piulita dinte Bobcat 334 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara te-ai afla, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau online o oferta! Iar daca esti pe-aproape, poti veni si la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Poate te gandesti ce mare scofala o fi sa prinzi un surub si piulita - ei bine, daca nu sunt montate corespunzator, rezultatele nu mai sunt cele pe care le astepti, si mai pierzi ceva vreme. Iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane calificate, ca sa te asiguri ca lucrurile ies asa cum ti-ai planificat. Daca nu stii incotro sa te indrepti, iti trimitem noi niste mesteri priceputi.

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura