Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita Bobcat 6667140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6667140
Cod produs
Z4TNPLYE-AT
Out Of stock
Descriere
Eficienta muncii tale depinde in mare masura de starea utilajului tau. De vrei sa muste bine, asigura-te ca dantura ii este bine fixata. Pentru asta, ai nevoie de suruburi si piulite speciale, cat mai rezistente. Nu-i bai de nu stii care sunt cele potrivite, specialistii nostri te vor ajuta sa le identifici corect. Acesta set surub piulita Bobcat 6667140 care ti-a atras atentia este o alegere nemaipomenita pentru fixarea dintilor utilajului tau. Se potrivesc perfect intre ele, dar si cu locul unde vor fi montate, pentru a-ti asigura o fixare durabila. Nu cedeaza cu una, cu doua, caci sunt piese extrem de rezistente si de fiabile. Tot ce mai ai de facut este sa le asiguri un montaj corespunzator.

Da-le cu flit defectiunilor folosind piese de cea mai buna calitate si efectuand la timp interventiile tehnice de care are nevoie utilajul tau pentru a se mentine in forma. Gasesti la noi o sumedenie de piese de schimb de cea mai buna calitate, la preturi pentru toate buzunarele. Remedierea defectiunilor n-a fost nici cand mai simpla - ne suni, echipa noastra de specialisti identifica piesele necesare, care pornesc apoi catre tine si nu-ti ramane decat sa le montezi. Iti punem la dispozitie si facilitati legate de montaj, daca ai nevoie. Suna-ne!

Set surub piulita Bobcat 6667140 - pentru o fixare desavarsita!
Utilajul tau este compus dintr-o sumedenie de piese, de nu stii de unde sa te apuci de-ar fi sa le faci inventarul. Si, culmea, toate-s de trebuinta, nu poti face abstractie nici macar de un banal surub. Acest set surub si piulita Bobcat 6667140 este destinat prinderii si fixarii dintilor de la cupa utilajului tau si o face ca la carte. Ai nevoie de aceste piese marunte pentru a-ti vedea utilajul in stare perfecta de functionare.

Specialistii nostri raspund intrebarilor tale!
E firesc sa ai nelamuriri, cu atatea piese si atatea aspecte de bifat, de aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa dea curs solicitarilor tale, oferindu-ti prompt raspunsurile de care ai nevoie si identificand cele mai avantajoase solutii pentru intretinerea utilajului tau. Contacteaza-ne telefonic sau online, cum preferi!

Promptitudinea este o valoare importanta pentru noi, astfel ca iti vom livra acest set surub piulita Bobcat 6667140 in cel mai scurt timp, in orice localitate din tara. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti online o oferta si ne punem in miscare. Ai posibilitatea sa ne vizitezi la sediul nostru din apropierea Capitalei. Ne-am bucura sa facem cunostinta!

Chiar de pare o bagatela montarea unui surub, iti recomandam sa apelezi la persoane calificate daca vrei sa te bucuri de cele mai bune rezultate. Daca ai nevoie, iti trimitem noi niste mesteri priceputi din zona ta de activitate.

se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura