Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B95
Cod produs
A1QLWBPO-IA
Out Of stock
Descriere
Chiar nu te-ai saturat sa schimbi piese pe banda rulanta doar pentru ca sunt niste facaturi? Atunci, nu rata oferta noastra si comanda acest rulment butuc Fiat Kobelco B95 original chiar acum! Calitatea superioara si faptul ca este produs de Carraro contribuie la tona de recomandari. Este foarte eficient in a ajuta la buna functionare a grupului reductor. Iar transferul optim de greutate catre rotile buldoexcavatorului il face fara probleme. Frictiunea din timpul deplasarii utilajului se diminueaza considerabil.

Ofertam aceasta componenta originala avantajos, iti poti permite o piesa exceptionala care sa creasca performanta echipamentului tau. Monteaza rulmentul butuc pe puntea din fata a buldoexcavatorului. Ideal ar fi sa fie montat de un profesionist care sa nu aduca stricaciuni in timpul inlocuirii. O piesa buna necesita si montaj profesionist, sa nu uiti asta! Te putem ajuta si cu acest lucru. Iti trimitem un service mobil la punctul de lucru si mecanicii vor remedia prompt defectiunile aparute la utilaj.

Rulment butuc Fiat Kobelco B95 - cu siguranta vei fi multumit de el!

Rotile au un rol esential in structura oricarui vehicul, fiind componentele prin intermediul carora se transmite forta furnizata de motor catre suprafata drumului. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta odata cu invartirea lor. Pentru minimalizarea frecarii sunt folosite niste piese speciale, numite rulmenti. Apa este dusmanul rulmentilor, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest rulment butuc pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B95 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment butuc Fiat Kobelco B95 pe care il doresti!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura