Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Fiat Kobelco 85806002

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco 85806002
Cod produs
0V85S3NJ-IA
Out Of stock
Descriere
Nu e loc pe lumea asta ca la noi, unde utilajul tau sa se simta ca primeste tot ceea ce are nevoie! In depozitul nostru gasesti toate piesele de care are el nevoie pentru o functionare impecabila! Acest rulment butuc Fiat Kobelco 85806002 il va ajuta sa nu-si piarda directia, nici la propriu si nici la figurat! Piesa de calitate superioara este originala! Fabricantul sau, Carraro, ne asigura ca este o componenta foarte bine executata! Standardele de calitate inalte asigura eficienta maxima a produsului!

Oferta o poti cere telefonic sau online. De fiecare data cand ai nevoie de piese de schimb pentru echipamentul tau, noi ne ingrijim de toate detaliile! Iti oferim consultanta tehnica gratuita si iti gasim piesa potrivita utilajului tau. Unul dintre membrii echipei tehnice este mereu la dispozitia ta. Te va ajuta sa identifici avaria, piesa necesara si te sprijina cu plasarea comenzii. Imediat ce o comanzi, ea va fi inmanata curierilor ce ti-o vor livra in aproximativ 24 de ore!

Rulment butuc Fiat Kobelco 85806002 - este o optiune ideala pentru echipamentul tau!

Un rulment defect va scoate zgomote mari in timp ce conducem utilajul, mai ales in momentul accelerarii. Daca directia care este mai slaba ca de obicei si utilajul trage intr-o parte, poate fi semnul unul rulment uzat. Rotirea anvelopelor in mod regulat poate ajuta la prevenirea uzurii - dar daca observi ca ai o uzura extrem de neuniforma, iti recomandam sa verifici rulmentii rotilor. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele alaturate, asadar ai face bine sa ai mare grija si sa-i schimbi la timp!

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Acest rulment butuc Fiat Kobelco 85806002 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment butuc Fiat Kobelco 85806002 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura