Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB110.2
Cod produs
ZIR21EUK-IA
Out Of stock
Descriere
Un rulment butuc Fiat Kobelco FB110.2 original iti lipseste daca iti doresti sa ai un grup reductor care sa functioneze optim. Tot de el ai nevoie ca, in timpul deplasarii, frictiunea sa fie scazuta. Iar acest element tare interesant asigura un transfer echilibrat al greutatii catre rotile buldoexcavatorului. Stii cine produce piesa originala din oferta noastra? Ai ghicit! Este Carraro, care a creat o piesa deosebit de fiabila! Monteaza pe puntea din fata a buldoexcavatorului si eficienta sa te va uimi!

Cere-ne o oferta, solicita toate informatiile si ia o decizie care sa schimbe randamentul utilajului tau in bine. Daca tot vei mai avea nelamuriri, nu te panica, avem un serviciu pentru astfel de situatii. Incearca asistenta tehnica gratuita. Ii povestesti cu lux de amanunte situatia cu care te confrunti unuia dintre consultantii nostri. Acesta va verifica atent ca piesa dorita sa fie exact cea dupa care suspina buldoexcavatorul tau. Nu ezita sa ne contactezi pentru absolut orice problema tehnica, suntem partenerii tai in ingrijirea utilajului!

Rulment butuc Fiat Kobelco FB110.2 - pregatit sa treaca la treaba!

Un rulment este format dintr-un set de bile de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii, acesta din urma legand roata de restul utilajului. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment butuc pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Acest rulment butuc Fiat Kobelco FB110.2 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura