Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB100.2
Cod produs
0RZ3PFDY-IA
Out Of stock
Descriere
Care rulment sa fie? Pai ala original, caci doar el va face fata solicitarilor intense la care iti expui utilajul! Acest rulment butuc Fiat Kobelco FB100.2 din imagini este alegerea perfecta pentru echipamentul tau. Monteaza-l pe puntea din fata a utilajului si ai terminat povestea! Va ajuta la buna functionare a grupului reductor, va transfera corect greutatea catre roti, iar frictiunea va scadea in timpul deplasarii. Cere oferta pentru aceasta piesa de origine Carraro! Nu o poti rata pentru ca are si un pret foarte bun!

Pe langa faptul ca este foarte eficienta, piesa rezista foarte bine in timp! Acest lucru a fost dovedit in urma testelor la care a fost supusa inainte de lansarea pe piata. Specialistii recomanda cu incredere acest produs si noi ne incredem in sfaturile lor pentru ca stiu ce vorbesc. Daca doresti sa fii asistat tehnic pentru a-ti rezolva problemele utilajului mai repede, contacteaza-ne! Iti oferim consultanta tehnica gratuita, nu platesti nimic in schimbul sfaturilor specialistilor nostri!

Rulment butuc Fiat Kobelco FB100.2 - ai ghicit! Carraro o fabrica!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Acest rulment butuc pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Acest rulment butuc Fiat Kobelco FB100.2 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura