Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Conector plumb-acid 25mm/170mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
MYUL5OFA-AT
Out Of stock
Descriere
Pentru conectarea in serie a bateriilor sau a celulelor bateriilor, ai nevoie de conectori speciali, iar acest conector Plumb-Acid 25mm/170mm ar putea fi cel pe care il cauti. Hai sa vedem impreuna cum sta treaba. In sectiune masoara 25mm, iar in lungime 170mm. Fiabil si super rezistent, este fabricat dintr-un material special care il face rezistent in fata acizilor din baterii, dar si in fata agentilor corozivi, astfel ca iti va oferi performante remarcabile, doar sa se potriveasca nevoilor tale. Nu-ti va afecta bateriile, dimpotriva, le asigura o durata crescuta de viata. Daca nu el, cu siguranta il vom gasi si pe cel potrivit. Contacteaza-ne, vei economisi si timp, si bani, si vei face rost de produsul de care ai nevoie pentru a-ti rezolva problema! Este ideal  pentru interconectarea bateriilor industriale sau a celor de tractiune, in domeniul auto, marin sau in cel industrial.

Ai intrebari despre acest conector Plumb-Acid 25mm/170mm din oferta? Suntem pregatiti sa-ti raspundem!
Stim cat de mult conteaza sa ai acces cu usurinta la informatiile de care ai nevoie, iar de cele mai multe ori n-ai vreme sa te documentezi. Dar nu-ti fa griji, iti oferim consultanta gratuita! Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii in domeniu si sunt pregatiti sa-ti ofere cele mai eficiente solutii, tintite pe nevoile tale. Contacteaza-ne, vei economisi resurse importante!

Acest conector Plumb-Acid 25mm/170mm poate fi achizitionat la set (2 bucati) sau in cutii de 300 bucati/ cutie.

Iti vom livra acest conector Plumb-Acid 25mm/170mm in orice colt al tarii te-ai afla. Solicita o oferta online sau telefonic. Daca-ti este la indemana, ne suni si apoi poti veni sa ridici produsele direct de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

sectiune de 25mm/ lungime de 170mm
capacitate 0-480 Ah
Trimite mesaj
Din Gura in Gura