Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor Man 10W40 M3477 Petromax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MAN 10W40 M3477 Petromax
Cod produs
K9I8GM5H-SC
Out Of stock
Descriere
Acest ulei motor Man 10W40 M3477 Petromax este un articol dedicat protectiei motorului tau clasic, de o larga recunoastere in sectorul transportului greu. Se afla in topul celor mai bine vandute uleiuri din categoria lui, ceea ce dovedeste justetea alegerilor noastre in materie de achizitii. Este un ulei disponibil oricand in bidoane de 5 litri si poate fi expediat oriunde in tara. Patrunde cu incredere in depozitul nostru. Aici vei intalni, in plus, multe produse de categoria celor consumabile dar si piese de schimb compatibile cu utilajele tale.

Prin activitatea noastra incercam sa oferim clientilor nostri un model despre ceea ce inseamna un business creativ si modern. Depozitul nostru este un loc al transformarilor interioare. Intri cu gandurile tale grele si iesi cu gandurile noastre bune. Aici ai parte de un dialog constructiv si prietenos. Asta face posibila identificara corecta a nevoilor tale. Esti asteptat la orice ora. Actionam rapid, economisim timp si castigam prieteni.

Ulei motor MAN 10W40 M3477 Petromax - pour le connaisseurs
Uleiurile Petromax nu sunt pentru un consum casnic sau pentru autoturisme usoare ori de turisme. Aceste produse au fost concepute si fabricate pentru profesionisti, pentru cei care isi iubesc si isi respecta camioanele si care vor sa obtina din exploatarea lor maximum de performanta. Diferenta de uz si exploatare este motivul principal pentru care acordam o foarte mare atentie formularii unor retete de aditivi specifice pentru fiecare produs in parte din segmentele agricol, comercial, al echipamentelor pentru constructii sau al celor industriale.

Consultanta la cravata
Confortul clientilor nostri reprezinta un scop in sine. Ei trebuie sa fie linistiti si concentrati pe business si nu pe micile incidente ale vietii motoarelor camioanelor lor. De aceea, serviciul nostru de consultanta este nu doar operativ ci si gratuit. Nu ezita sa ne contactezi si fa-o cu toata increderea. Beneficiezi de suportul nostru activ oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de masina, si efectuarea schimbului de ulei chiar la fata locului, oriunde in tara.

Livrare
Contacteaza-ne telefonic sau in online si acest ulei motor MAN 10W40 M3477 Petromax iti va fi livrat in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat rapid. Daca, insa, timpul te inghesuie in corzi, poti face o vizita rapida la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Poti ridica cu mana ta uleiul mult dorit. Cate bidoane doresti. Spune-ne care metoda de expediere ti se pare cea mai buna utilizand datele din contact. Si dam drumul la livrare.

Specificatii tehnice:

• Uleiul de motor reduce coroziunea chimica a rulmentilor motorului
• Produsul protejeaza motorul in zonele critice: linia supapei, piston si garnituri cilindru; uleiul contine aditivi anti-uzura care formeaza pelicule de protectie in zonele de contact metal-metal ale motorului
• Produsul previne formarea depunerilor in toate zonele motorului
• Bidon de 5 l
Trimite mesaj
Din Gura in Gura