Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor Renault 10W40 RLD-2 Petromax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Renault 10W40 RLD-2 Petromax
Cod produs
0F2MPDTW-SC
Out Of stock
Descriere
Acest ulei motor Renault 10W40 RLD-2 Petromax este unul dintre cele mai chic articole consumabile pe care le gasesti in depozitul nostru. Realizat din aditivi extrem de rezistenti, uleiul este pregatit pentru lupta cu actiunea neintrerupta micro fragmentelor din anvelope, din placutele de frana si discurile de frana care formeaza un amestec de metale, minerale si cauciuc si care este absorbit de motor. Este aproape o obligatie sa iti acorzi buget pentru un schimb de ulei regenerator, care are o durata mare de viata. Un cost mic acum, venituri mari apoi.

Foarte multi clienti care au cumparat de la noi ne-au devenit parteneri. Cei mai multi. Seriozitatea este liantul care apropie oamenii de afaceri. La noi in depozit nu au gasit doar uleiurile de ultima generatie pe care si le-au dorit pentru motoarele camioanelor lor, dar si cele mai bune informatii legate de modul lor de utilizare, de functiile lor. Produsul si recomandarea, produsul si recomandarea, este ritmul ideal in afacerea noastra. Iar peste toate, calitatea uleiurilor Petromax ramane emblema ofertei noastre.

Ulei motor Renault 10W40 RLD-2 Petromax - pour le connaisseurs
Uleiurile Petromax nu sunt pentru un consum casnic sau pentru autoturisme usoare ori de turisme. Aceste produse au fost concepute si fabricate pentru profesionisti, pentru cei care isi iubesc si isi respecta camioanele si care vor sa obtina din exploatarea lor maximum de performanta. Diferenta de uz si exploatare este motivul principal pentru care acordam o foarte mare atentie formularii unor retete de aditivi specifice pentru fiecare produs in parte din segmentele agricol, comercial, al echipamentelor pentru constructii sau al celor industriale.

Consultanta la cravata
Confortul clientilor nostri reprezinta un scop in sine. Ei trebuie sa fie linistiti si concentrati pe business si nu pe micile incidente ale vietii motoarelor camioanelor lor. De aceea, serviciul nostru de consultanta este nu doar operativ ci si gratuit. Nu ezita sa ne contactezi si fa-o cu toata increderea. Beneficiezi de suportul nostru activ oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de masina, si efectuarea schimbului de ulei chiar la fata locului, oriunde in tara.

Livrare
Contacteaza-ne telefonic sau in online si acest ulei motor Renault 10W40 RLD-2 Petromax iti va fi livrat in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat rapid. Daca, insa, timpul te inghesuie in corzi, poti face o vizita rapida la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Poti ridica cu mana ta uleiul mult dorit. Cate bidoane doresti. Spune-ne care metoda de expediere ti se pare cea mai buna utilizand datele din contact. Si dam drumul la livrare.

Specificatii tehnice:

• Uleiul de motor reduce coroziunea chimica a rulmentilor motorului
• Produsul protejeaza motorul in zonele critice: linia supapei, piston si garnituri cilindru; uleiul contine aditivi anti-uzura care formeaza pelicule de protectie in zonele de contact metal-metal ale motorului
• Produsul previne formarea depunerilor in toate zonele motorului
Trimite mesaj
Din Gura in Gura