Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Conector plumb-acid 25mm/150mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
RDFZ4XSK-AT
Out Of stock
Descriere
Sunt momente in care e nevoie sa legi baterii intre ele pentru a-ti putea desfasura activitatea. Improvizatiile par sa functioneze, insa riscurile sunt considerabile, de ce sa ti le pui in carca? Mai bine actionezi profesionist si responsabil, folosind conectori speciali, potriviti bateriilor cu care ai de-a face. Acest conector Plumb-Acid 25mm/150mm iti va oferi performante excelente, caci este fabricat dintr-un material special care il face rezistent in fata acizilor din baterii, dar si in fata agentilor corozivi. Are o sectiune de 25mm si o lungime de 150mm. Nu-ti va afecta bateriile, dimpotriva, le asigura o durata crescuta de viata. Daca nu esti sigur de compatibilitatea produsului, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Intreaba-i si iti vor raspunde! Impreuna gasim cea mai optima solutie pentru problema cu care te confrunti. Simplu, rapid, eficient - asa ne place sa lucram, iar rezultatele se vad. Suna-ne si le vei vedea si tu in activitatea ta!

Ai intrebari despre acest conector Plumb-Acid 25mm/150mm din oferta? Suntem pregatiti sa-ti raspundem!

Stim cat de mult conteaza sa ai acces cu usurinta la informatiile de care ai nevoie, iar de cele mai multe ori n-ai vreme sa te documentezi. Dar nu-ti fa griji, iti oferim consultanta gratuita! Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii in domeniu si sunt pregatiti sa-ti ofere cele mai eficiente solutii, tintite pe nevoile tale. Contacteaza-ne, vei economisi resurse importante!

Acest conector Plumb-Acid 25mm/150mm poate fi achizitionat la set (2 bucati) sau in cutii de 300 bucati/ cutie.

Iti vom livra acest conector Plumb-Acid 25mm/150mm in orice colt al tarii te-ai afla. Solicita o oferta online sau telefonic. Daca-ti este la indemana, ne suni si apoi poti veni sa ridici produsele direct de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

sectiune de 25mm/ lungime de 150mm
capacitate 0-480 Ah
Trimite mesaj
Din Gura in Gura