Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub Komatsu 2262011111

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 2262011111
Cod produs
JUAGM0IO-AT
Out Of stock
Descriere
De vrei sa-ti poti folosi utilajul la capacitate maxima, asigura-te ca toate piesele sunt in stare perfecta de functionare. Chiar daca e un simplu surub, vezi bine ca fara el nu se poate. Orice defectiune compromite starea masinariei tale, chiar daca la o prima vedere nu pare mare lucru. Cum cu improvizatii nu tine, daca vrei performanta, fa alegeri responsabile. Acest surub Komatsu 2262011111 este o piesa de foarte buna calitate, fiabila si rezistenta, asa cum ii sade bine unei piese de cursa lunga. Suruburile sunt piese de baza, de aceea trebuie sa le acorzi atentia cuvenita.

Exploreaza oferta noastra de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor, toate alese pe spranceana, pentru rezultate cat mai bune. Iti poti mentine utilajul in forma vreme indelungata, daca-i oferi resursele de care are nevoie. Nu-i deloc greu, convinge-te! Afla mai multe despre nevoile utilajului tau de la specialistii nostri! Orice dilema ai avea, ii dam de cap!

Surub Komatsu 2262011111 - o alegere inspirata!
Sunt multe suruburi in maruntaiele utilajului tau, fiecare cu rolul sau, cu dimensiunile si caracteristicile sale proprii. Acest surub Komatsu 2262011111 este destinat fixarii bridei cardanului. Foloseste piese compatibile, cat mai calitative, si te vei bucura de o functionare impecabila a utilajului tau.

Ai nelamuriri? Ia-ne la intrebari!
Suntem pregatiti sa raspundem provocarilor. Orice defectiune ai intampina, te poti baza pe noi. Expertii nostri se documenteaza in permanenta pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii si a-ti putea oferi, astfel, cele mai eficiente solutii pentru remedierea problemelor tehnice cu care te confrunti. Informatii concrete, adaptate nevoilor tale - tot ce ai de facut este sa ne contactezi, telefonic sau in scris. Nu te costa nimic, serviciul de consultanta iti este oferit gratuit!

N-ai motive de ingrijorare, daca are defecte din fabrica, ti-l inlocuim. Pentru ca acest surub Komatsu 2262011111 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru astfel de situatii. Gasesti in colet documentele necesare.

Promptitudinea este importanta pentru noi, cum e si pentru tine. Ne miscam super rapid ca sa primesti acest surub Komatsu 2262011111 in cel mai scurt timp. Suna-ne sau solicita o oferta online si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Sau poti veni tu dupa el la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

Ca sa functioneze totul in parametri optimi, asigura-te ca montajul este efectuat corect. Un montaj impropriu te poate face sa arunci banii pe fereastra, caci pot fi compromise piesa in cauza sau cele conexe. Te sfatuim sa apelezi la persoane calificate, astfel vei evita neplacerile si pagubele. Daca ai nevoie, iti trimitem noi o echipa. Da-ne de veste!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura