Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate Komatsu WB91R-5EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-5E
Cod produs
EXWB528N-AT
Out Of stock
Descriere
Iti plac surprizele placute? Si noua. Mai ales cand vin de acolo de unde nu te astepti. Lasa-te luat prin surprindere de acest surub cardan punte Komatsu WB91R-5EO super rezistent si fiabil. O alegere de nota zece care iti va remedia problema in doi timpi si trei miscari si te va scapa de aceasta grija pe termen lung. Cu un montaj corect, se intelege! Este capabil de performanta indelungata. Trateaza-l cum se cuvine si te va rasplati pe masura!nemaipomenit,

Piesele de calitate sunt ca niste bijuterii. Asa le vedem noi si asa le vede si utilajul tau. N-are el cum sa se plimbe prin fata vitrinelor lasand in urma ocheade galese, dar stie sa ti le ceara in felul sau. Fii atent la semnalele sale si, cand constati ca il doare ceva, nu ezita sa ne contactezi. Vom gasi calea de a-i satisface dorintele si nevoile. Doar avem o echipa bine pregatita de specialisti intr-ale utilajelor - un semn si sarim cu solutia!

Surub cardan punte Komatsu WB91R-5EO - o piesa de cursa lunga!
Trateaza toate piesele cu aceeasi masura, caci nu-i una mai breaza ca alta, utilajul tau are nevoie de fiecare dintre ele. Doar nu-s puse degeaba acolo, toate au misiunea lor si toate-s necesare. Acest surub cardan punte Komatsu WB91R-5EO este responsabil cu fixarea bridei cardanului, asadar nu-i de ici, de colo si nici nu poti face abstractie de el. Pentru a te bucura de o functionare impecabila a utilajului tau, pune accent pe detalii si nu in ultimul rand pe calitate.

Te scoatem din impas!
In vremurile noastre, informatia circula cu viteza luminii. Problema consta in sintetizarea acesteia si adaptarea la nevoile proprii. Iar cand timpul te preseaza, numai de studiu si analize nu-ti arde. De aceea ne-am gandit ca ti-ar fi foarte util un serviciu de consultanta in ce priveste intretinerea utilajului tau. Nu le-om sti noi pe toate, dar in domeniul utilajelor suntem pe felie si-ti oferim raspunsuri la toate problemele pe care le intampini. Prompt, clar, personalizat. Si…. gratis! Contacteaza-ne!

Nu risti nimic, pentru ca acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-5EO vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare dar, ca sa fii sigur, pastreaza documentele pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stim cat de important este sa primesti la timp piesa de care ai nevoie. De aceea iti trimitem acest surub cardan punte Komatsu WB91R-5EO super rapid, doar suna-ne sau sa solicita o oferta online si o punem pe drum. Sau, daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Daca inca nu te-ai convins, iti spunem ca de calitatea interventiilor tehnice depind performantele utilajului tau. Daca sunt montate incorect, chiar si cele mai calitative piese se impotmolesc si nu-si pot face treaba. Asadar, nu-ti lasa utilajul pe mana oricarui surubar, chiar daca tot ce e de facut este inlocuirea unui simplu surub, cum e cazul acum. O interventie profesionista face diferenta, iar investitia ta iti aduce roadele dorite.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura