Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate Komatsu WB93S-5EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93S-5EO
Cod produs
B2USKYGQ-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca ti-ai dori sa poti lucra eficient, fara grija defectiunilor. Din pacate, din cand in cand esti nevoit sa inlocuiesti cate o piesa de schimb si atunci activitatea ta este ingreunata. Din fericire, avem piese de schimb de cea mai buna calitate, alege-le pe cele de care ai nevoie si iti vei putea relua curand activitatea. Un astfel de surub cardan punte Komatsu WB93S-5EO este o piesa de toata isprava, caci este fiabil si extrem de rezistent. Il inlocuiesti acum si uiti o buna bucata de vreme de grija lui. Daca-i montat corect, se intelege. Astfel te asiguri ca utilajul tau va functiona in parametri optimi. Orice piesa ai avea de inlocuit, ia seama, asadar, si la montaj.

De vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajului tau, suntem pregatiti sa raspundem intrebarilor tale. Alege modul de comunicare pe care il preferi - telefonic sau in scris. O echipa de specialisti in ale utilajelor va asculta povestea ta si iti va indica solutiile cele mai eficiente, pentru a te putea bucura multa vreme de performantele masinariei tale. Ce mai stai?

Surub cardan punte Komatsu WB93S-5EO - pentru maxima eficienta, pune-l la incercare!
Chiar si cea mai marunta piesa are rostul ei in structura utilajului tau, nu-i neglija importanta. Spre exemplu, acest surub cardan punte Komatsu WB93S-5EO este responsabil cu fixarea bridei cardanului, ceea ce-l face esential pentru o functionare impecabila. O fi el mic, insa rolul sau este foarte important, pune accent pe calitate si vei avea rezultate maxime.

Consultanta gratuita pentru tine!
Sfatul potrivit la momentul potrivit iti usureaza semnificativ misiunea. Nu-ti mai bate capul, ne-am documentat noi si suntem gata sa-ti sarim in ajutor cand ai nevoie de solutii prompte, eficiente, adaptate nevoilor utilajului tau. Fie ca nu depistezi cauza vreunei defectiuni sau nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese, contacteaza-ne si uita de griji. Vom afla noi care-i baiul, iar de vrei sa-ti imbunatatesti performantele, te ajutam si cu un plan personalizat de intretinere pe termen lung a utilajului tau. Nu mai sta pe ganduri, contacteaza-ne!

Este fabricat impecabil, dar daca totusi, cine stie cum, are vreun defect de fabricatie, ti-l inlocuim. Pentru ca acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB93S-5EO vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Nu credem sa fie nevoie sa apelezi la ele, dar totusi, pastreaza documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Cand arde, arde! Nu-ti vom irosi timpul, te vei putea intoarce curand la lucru, pentru ca acest surub cardan punte Komatsu WB93S-5EO ajunge la tine super rapid. Suna-ne sau sa solicita o oferta online si piesa pleaca spre tine. Ori, daca-ti este la indemana, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

De vrei sa functioneze ca la carte, nu lasa orice carpaci sa-si bage nasul. Apeleaza pentru montaj la persoane calificate si te vei bucura din plin de performantele piesei si, implicit, ale utilajului tau. Daca nu stii incotro s-o apuci, da-ne de veste si iti trimitem noi niste mesteri priceputi. Te rezolvam chiar si atunci cand utilajul tau este imobilizat cine stie pe unde. O echipa mobila te va scoate din impas!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura