Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata Komatsu WB150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150
Cod produs
8DQYZCH9-AT
Out Of stock
Descriere
Un simplu surub, insa lipsa lui creeaza ceva complicatii, dupa cum vezi. Nu mai pierde timp pretios, utilajul tau asteapta remediul potrivit. Iti recomandam acest surub cardan punte Komatsu WB150 super rezistent si fiabil, ideal pentru a iesi din impas. Materialul din care este fabricat ii confera durabilitate, iar cu un montaj corect, vei uita cu siguranta de grija lui, caci duce mult si bine. Este perfect compatibil si cu modelele Komatsu WB150-2, Komatsu WB150-2N, Komatsu WB150PS-2 si Komatsu WB150PS-2N.

gasesti la noi o sumedenie de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Spune-ne care-i baiul si vom identifica solutia cea mai eficienta pentru tine. Nu-ti lasa utilajul sa sufere, ofera-i intretinerea de care are nevoie pentru a putea functiona in parametri optimi vreme indelungata. Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru mai multe informatii, suna-ne!

Surub cardan punte Komatsu WB150 - fiabilitate, rezistenta, calitate!
Chiar de este vorba de un simplu surub, nu e mai putin important decat alte piese. Vezi bine ca atunci cand lipseste, treaba nu mai merge. Acest surub cardan punte Komatsu WB150 are misiunea de a fixa brida cardanului, asadar are un rol esential pentru buna functionare a utilajului tau. Nu fa rabat la calitate si asigura-te ca alegi piesa potrivita pentru a remedia defectiunea cu care te confrunti.

Avem grija sa n-ai griji!
Vrei nu vrei, de probleme tehnice tot te lovesti, caci nicio piesa din lumea asta nu tine la infinit. Dar cand esti tu cel care alege cand pui pauza si iti bagi utilajul in reparatii, parca altfel merge treaba. Hai sa-ti explicam cum poti sa-i oferi masinariei tale intretinerea necesara pentru a se mentine mereu in forma si a evita surprizele neplacute. Suntem aliatii tai, contacteaza-ne ori de cate ori vrei un sfat sau o lamurire. Consultanta este din partea casei, nu te costa nimic!

Daca are vreun defect de fabricatie, ti-l inlocuim, nu-ti fa griji! Acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB150 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor din fabrica. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Promptitudinea este foarte importanta pentru noi,  de aceea iti vom livra acest surub cardan punte Komatsu WB150 in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Iar daca esti pe-aproape si vrei sa ne cunoastem, te asteptam la sediul nostru de langa Bucuresti!

Surubari gasesti pe toate drumurile, dar nu-ti recomandam sa te incurci cu ei. Geaba piesele sunt de calitate daca sunt montate aiurea. Apeleaza pentru montaj la un atelier autorizat, pentru a avea garantia unei functionari impecabile. De nu stii incotro s-o apuci, te punem noi in contact cu niste mesteri priceputi din zona ta.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura