Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata Komatsu WB93R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-5
Cod produs
UTWO71B4-AT
Out Of stock
Descriere
Stop cadru! Avem pentru tine un surub cardan punte Komatsu WB93R-5 de toata isprava, fiabil si extrem de rezistent. Chiar de e o piesa atat de uzuala, nu poti alege chiar orice surub. Asigura-te ca e ceea ce are nevoie utilajul tau in acest moment. Dimensiunile conteaza, dar nu doar ele. Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru a te asigura ca alegi piesele compatibile, adecvate defectiunii cu care te confrunti.

Pune accent pe calitate in tot ceea ce faci, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara! Piese de calitate, interventii tehnice efectuate la timp de catre profesionisti - astfel vei avea un utilaj in forma optima, capabil de performanta pe termen lung. Hai sa te invatam ce-ai de facut pentru a-ti face utilajul fericit! Cu un simplu apel telefonic rezolvi o multime de probleme. Suna-ne!

Surub cardan punte Komatsu WB93R-5 - un ajutor de nadejde!
Trateaza toate piesele cu aceeasi masura, caci nu-i una mai breaza ca alta, utilajul tau are nevoie de fiecare dintre ele. Doar nu-s puse degeaba acolo, toate au misiunea lor si toate-s necesare. Acest surub cardan punte Komatsu WB93R-5 este responsabil cu fixarea bridei cardanului, asadar nu-i de ici, de colo si nici nu poti face abstractie de el. Pentru a te bucura de o functionare impecabila a utilajului tau, pune accent pe detalii si nu in ultimul rand pe calitate.

Te scoatem din impas!
In vremurile noastre, informatia circula cu viteza luminii. Problema consta in sintetizarea acesteia si adaptarea la nevoile proprii. Iar cand timpul te preseaza, numai de studiu si analize nu-ti arde. De aceea ne-am gandit ca ti-ar fi foarte util un serviciu de consultanta in ce priveste intretinerea utilajului tau. Nu le-om sti noi pe toate, dar in domeniul utilajelor suntem pe felie si-ti oferim raspunsuri la toate problemele pe care le intampini. Prompt, clar, personalizat. Si…. gratis! Contacteaza-ne!

Nu risti nimic, pentru ca acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-5 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare dar, ca sa fii sigur, pastreaza documentele pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stim cat de important este sa primesti la timp piesa de care ai nevoie. De aceea iti trimitem acest surub cardan punte Komatsu WB93R-5 super rapid, doar suna-ne sau sa solicita o oferta online si o punem pe drum. Sau, daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Daca inca nu te-ai convins, iti spunem ca de calitatea interventiilor tehnice depind performantele utilajului tau. Daca sunt montate incorect, chiar si cele mai calitative piese se impotmolesc si nu-si pot face treaba. Asadar, nu-ti lasa utilajul pe mana oricarui surubar, chiar daca tot ce e de facut este inlocuirea unui simplu surub, cum e cazul acum. O interventie profesionista face diferenta, iar investitia ta iti aduce roadele dorite.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura