Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 211-331

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
9SH1NOT8-SC
Out Of stock
Descriere
Este recomandabil sa faci la timp montajul acestui rulment diferential Dana Spicer 211-331 nou, cand cel vechi si-a dat obstescul sfarsit. In afacerea aceasta nu este loc de intarzieri.  Acestea se transforma in costuri si in loc sa iti cumperi jacheta aceea superba din piele, o privesti din vitrina. Nu asa se face profitul. Asadar, cand utilajul da semne clare ca a venit vremea unei schimbari, asculta-l. Stie el cel mai bine ce nevoie are. Este momentul sa ne soliciti, sa faci comanda, iar noi iti vom trimite piesa de schimb potrivita. Este printre cele mai bune de pe piata. Facem lucrurile cu cap. Fa rulmentul sa se invarta!

Este foarte adevarat, sunt si alte magazine bune de piese de schimb, exista si alti deal-eri care iti ofera produsele de care ai nevoie, chiar de calitate foarte buna. Caci piata e vasta iar competitia e buna. Ai atatea locuri de unde sa te aprovizionezi, totusi… Noi suntem foarte atenti si la micile amanunte pentru ca ele fac diferenta. Nu este suficient sa ai o piesa de schimb buna pe rafturi. Probabil o au si altii. Dar mai ai nevoie ca aceasta sa fie rezistenta si fiabila. Mai ai nevoie de cineva care sa iti explice caracteristicile ei. Care sa iti faca recomandari de intretinere si de montaj, care sa iti dea mai mult decat ceri. Detalii? Poate, dar noi avem solutie pentru fiecare.

Rulment diferential Dana Spicer 211-331 potrivit la sistemul de transmisie potrivit
Acest rulment este conceput pentru exploatare intensa si joaca un rol esential in functionarea sistemului de transmisie. Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii. Permite o functionare fara probleme si poate conduce la un consum mai scazut de combustibil. Este un produs contemporan cu cerintele de pe piata!

O excursie prin galeria tehnica si care nu costa nimic
Serviciul nostru de consultanta este gratuit si placut precum o calatorie prin Herastrau, vara. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt foarte buni specialisti. Te vor insoti pe aleile competentelor, in aceasta placuta excursie tehnica. Astfel, in afara de o piesa de schimb, primesti economie de timp, un pachet de informatii si recomandari. Si desigur, un zambet caci le face placere. Pune-i la incercare si vei vedea cum este!

Garantie
Garantia pe care ti-o oferim pentru rulmentul achizitionat nu este un amanunt oarecare. Retine acest beneficiu care te poate scapa de neplaceri neprevazute. Poti avea ghinionul sa primesti un rulment diferential Dana Spicer 211-331 cu defect de fabricatie. Ce te faci, cumperi altul? Nu. Caci vei gasi in pachet, langa factura, un certificat de garantie 6 luni pentru defecte de fabricatie. Esti acoperit acum.

Livrare
Efectuam expeditia doar in conditii de maxima siguranta a coletului. Colaboram cu cele mai bune servicii de curierat. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania, fara nicio exceptie. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot atunci reiei si lucrul. Spune-ne care metoda ti se pare cea mai potrivita pentru tine utilizand datele din contact . Bonus - poti ridica piesa direct din depozit. Caci se poate orice. Te asteptam.

Montaj
Am ajuns si la montaj. Tara ta ta tataaaa! Nu incerca sa-l executi tu ca… cimitirele de masini sunt pline de relicve “reparate” de amatori. Mai bine asigura-te ca esti asistat de un profesionist. Montajul este momentul in care piesa de schimb isi face loc in angrenaj si este indicat sa se potriveasca acolo ca si cum a fost acolo de la inceput.  Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura